به گزارش خبرنگار مهر، محبوبه شهریاری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از طریق سامانههای هوشمند جادهای، سرعت متوسط خودروها ثبت و تخلفات به صورت برخط برای پلیس ارسال میشود.
وی اضافه کرد: رانندگان متخلف با دیدن سامانه کنترل سرعت یا پلیس، سرعت خودرو را کاهش و بعد از آن افزایش میدادند و به نوعی قانون گریزی انجام میشود، در حالی که متوسط سرعت و میانگین زمان رسیدن به مقصد ملاک میباشد. به عبارتی اگر راننده قبل از زمان محاسبه شده به مقصد برسد، توسط این سامانه جریمه خواهند شد.
شهریاری توضیح داد: به طور مثال اگر زمان محاسبه شده برای مسیر بوشهر- برازجان ۴۵ دقیقه باشد، خودرویی که در کمتر از این زمان به مقصد برسد یا بین دوربین اول که عبور خودرو را ثبت میکند تا دوربینهای بعدی، در زمان کمتری طی کرده باشد توسط سامانه ثبت سرعت متوسط به طور برخط برای پلیس ارسال و جریمه میشود.
وی با یادآوری اینکه کاهش لحظهای سرعت در نزدیکی سامانه ثبت تخلف عبور و مرور تأثیری در عدم ثبت تخلف سرعت غیر مجاز ندارد، اظهار داشت: با توجه به ارتباط سرعت غیرمجاز با شدت تصادفات، ثبت سرعت متوسط خودرو در جادههای استان میتواند به کاهش سرعت و ایمنی کاربران جادهای استان کمک کند.
شهریاری ابزار امیدواری کرد: با بهبود کارایی سامانههای حمل و نقل هوشمند جادهای و همکاری رانندگان و مسافران راههای برون شهری، شاهد افزایش ضریب رعایت سرعت مجاز، ارتقای ایمنی و کاهش تلفات رانندگی باشیم.
سرپرست مرکز مدیریت راههای بوشهر افزود: هم اکنون ۸۰ درصد راههای اصلی استان زیر پوشش سامانههای هوشمند جادهای هستند که شامل ۱۹ دوربین نظارت تصویری، ۵۳ سامانه ثبت تخلفات رانندگی، ۶۰ سامانه تردد شمار، چهار سامانه توزین حین حرکت و هفت تابلو پیام متغیر فعال است.
نظر شما